Made in Italy

Bordea e dhomës së ndenjes me 3 dyer në veshje me fije lisi dhe xham antracit - Ove

  • Made in Italy
  • Kod: OVE2
Lekë 372,514 Lekë 413,905 -10%
Material MDF, dru, xham dhe hekur
Koha e dërgimit 30/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 180
Thellësia (cm) 54
Lartësia (cm) 75

Bufe projektuar me 3 dyer për ambientin e ndenjes Prodhuar në Itali

Bofoni i dhomës së ndenjes me trup MDF në fund xhami antracit dhe këmbë në hekur ngjyrë qymyrguri, 2 rafte të brendshëm në MDF, paneli i pasëm me kompensatë solide , 3 dyer në MDF me finiturë xhami antracit me futje lisi me nyje të vendit , tërësisht Prodhuar në Itali. Produkti është pjesë e linjës së re të produkteve moderne të prodhuara me respekt për natyrën. Ky bufe elegant karakterizohet nga funksionaliteti dhe cilësia e lartë e mjeshtërisë italiane.
Një dizajn i gjithanshëm dhe origjinal i krijuar për të pasur përdorime të ndryshme brenda zonave të ndryshme të shtëpisë, duke kompletuar arredimin në një mënyrë ekskluzive bazuar në shijet dhe nevojat tuaja.

Masat:
  • gjatësia 180 x thellësi 54 x lartësi 75 cm (3 dyer) - trupi: 180x54x60 cm
  • lartësia e bazës 15 cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro