Made in Italy

Dhoma Gjumi Moderne me 4 Elemente në Stil Modern Prodhuar në Itali - Lusinda

  • Made in Italy
  • Kod: LUSINDA
Lekë 275,919 Lekë 344,898 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe moderne me mobilje Made in Italy, mirë.

Dhoma gjumi dyshe me 4 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me krevat krevati dhe kornizë krevati prej druri me përfundim të materialit të oksiduar dhe këmbë prej metali të djegur , 2 tavolina pranë shtratit me 2 sirtarë secila dhe një gjoks të lartë prej 6 sirtarësh në dru me përfundim materiali të oksiduar dhe llak pendë mat. Shtrati bëhet protagonist i mobiljeve falë madhështisë dhe modelit të tij që rishikon në një çelës bashkëkohor një referencë ndaj shijes retro të karakterizuar nga një kombinim i përsosur i aksesorëve pak të rrumbullakosur që i japin jetë një komoditeti dhe një mirëseardhje që i përkasin një të kaluare stil. Konfigurimi i veçantë që pasuron panelet e përparme të tavolinave dhe komodinës lejon që dhoma të marrë edhe më shumë vërtetësi falë një loje origjinale të kontrasteve me ngjyra dhe përfundime të ndryshme.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 186 x W 217 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2 x tavolina pranë shtratit - W 45 x D 42.2 x H 49.8 cm;
  • Komodë 1x e gjatë - L 81,9 x W 42,2 x H 123,4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro