Made in Italy

Dhoma gjumi e plotë me 4 elementë modernë të prodhuar në Itali të çmuar - Verminia

  • Made in Italy
  • Kod: VERMINIA
Lekë 370,294 Lekë 411,438 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe e kompletuar me 4 elementë Prodhuar në Itali, me cilësi të lartë.

Dhoma gjumi dyshe me 4 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë druri të krevatit në përfundim të materialit të oksiduar , ballë krevati të mbuluar me pëlhurë dhe këmbë metalike të djegura , 2 tavolina pranë krevatit me 2 sirtarë secila dhe një mbathje me 4 sirtarë me dru të llakuar me pendë mat dhe material të oksiduar. Një dizajn që rishikon në një çelës bashkëkohor një referencë ndaj shijes retro përmes përdorimit të një kombinimi të aksesorëve pak të rrumbullakosura që i japin jetë një komoditeti dhe një mirëseardhje që i përket një stili të kaluar. Konfigurimi i veçantë që pasuron panelet e përparme të komodinës lejon që dhoma të marrë edhe më shumë vërtetësi falë një loje origjinale të kontrasteve me ngjyra dhe përfundime të ndryshme.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 186 x W 217 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2 x tavolina pranë shtratit - W 45 x D 42.2 x H 49.8 cm;
  • 1x komo - L 129.5 x W 52.2 x H 77.4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro