Made in Italy

Dhoma gjumi me 4 Elemente Mobilje me Stil Modern Prodhuar në Itali - Eletta

  • Made in Italy
  • Kod: ELETTA
Lekë 604,818 Lekë 672,019 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar në stilin modern e bërë në Itali, luksoze.

Dhoma gjumi e kompletuar e përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati dhe këmbë prej druri të llakuar me mjegull të mat dhe krevat të mbuluar me pëlhurë, 2 komodina me 2 sirtarë secila dhe një mbathje me 4 sirtarë në dru të llakuar me titan të mbuluar me lëkurë të përfunduar antracite me doreza që përputhen Me Shtrati, protagonisti i dhomës, përfaqëson një ide të mobiljeve që vjen nga përpunimi bashkëkohor i një shije retro përmes përdorimit të aksesorëve me linja të buta dhe thelbësore që pasurojnë mjedisin e gjumit me një komoditet dhe një mirëseardhje që i përket një stili tipik të së kaluarës Për t’i dhënë një prekje bashkëkohore hapësirës është zgjedhja e kombinimit të lëkurës me materialet e tjera të përdorura, duke sjellë kështu një estetikë origjinale dhe duke krijuar një harmoni unike brenda hapësirave private të dikujt.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 186 x W 217 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 46.2 x D 42.2 x H 35.5 cm;
  • 1x komo - L 127.6 x W 60 x H 70.5 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro