Made in Italy

Dhoma gjumi me 4 Elemente Dizajni Modern Prodhuar në Itali - Elektrike

  • Made in Italy
  • Kod: ELETTRICA
Lekë 463,138 Lekë 514,598 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe e stilit modern me mobilje Made in Italy, mirë.

Dhome gjumi e kompletuar me 4 elemente teresisht te prodhuar ne Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me strukturë druri të veshur me pëlhurë me këmbë metalike të djegura , 2 komodina me 2 sirtarë secila dhe një komodë me 4 sirtarë në material terrakote të përfunduar me pjesën e sipërme prej druri të lyer me terra mat. Një linjë produktesh të karakterizuara nga forma dhe veçori thelbësore dhe të matura, ideale për ata që kërkojnë një komoditet natyral të formës dhe funksionit . Shtrati nënvizohet nga dy nivele të ndryshme të mbushjes që bashkohen në kokën e kokës, e cila nga ana tjetër lidhet me bazën e zbukuruar me futje të mrekullueshme të qepura që zbukurojnë format e saj. Elementet që kompletojnë përbërjen pasurojnë estetikën e dhomës së gjumit me një prekje minimalizmi të rafinuar falë kombinimit krijues të përfundimeve që martohen me linjat e thjeshta për një rezultat klasik dhe veçanërisht modern.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - W 174 x W 236.5 x H 92.5 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45.8 x D 42.5 x H 47.2 cm;
  • 1x komo - L 128,4 x W 52,5 x H 74,8 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro