Made in Italy

Dhoma gjumi dyshe me 5 elemente Mobilje të prodhuara në Itali - Scampia

  • Made in Italy
  • Kod: SCAMPIA
Lekë 383,798 Lekë 426,442 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi moderne me 5 elemente, stil modern Made in Italy, luksoze.

Dhoma gjumi dyshe e kompletuar me 5 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati, kokë dhe këmbë në dru të llakuar me argjilë mat, 2 komodina me 2 sirtarë secila dhe një komodë me 3 sirtarë me material druri të përfunduar thëngjill dhe llak balte mat dhe një pasqyrë muri të pjerrët. Një stil i matur dhe i rafinuar karakterizon këtë përbërje të mobiljeve për zonën e fjetjes, ideale për ata që kërkojnë një dizajn të aftë për të pasuruar dhe revolucionarizuar estetikën e dhomës në një mënyrë ekskluzive dhe me personalitet. Shtrati, protagonisti i padiskutueshëm i mjedisit, shfaqet si një njollë e gjallë e futur brenda një konteksti të thjeshtë dhe në të njëjtën kohë unik, në të cilin përfundimet luajnë në harmoni të përsosur me njëri -tjetrin. Elementet që e rrethojnë janë po aq thelbësore në formë, por dëshmojnë se janë rezultat i një studimi të saktë ergonomik mbi hapjen e sirtarëve.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 169 x W 223 x H 95.5 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 49 x D 43.8 x H 49 cm;
  • 1x komo - L 131.6 x W 53.8 x H 76.8 cm;
  • 1x pasqyrë - W 110 x D 2 x H 70 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro