Made in Italy

Dhoma gjumi e plotë me 4 elementë modernë të prodhuar në Itali - Shaila

  • Made in Italy
  • Kod: SHAILA
Lekë 493,766 Lekë 617,208 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe me 4 elemente moderne Prodhuar në Itali, mirë.

Dhome gjumi e kompletuar me 4 elemente teresisht te prodhuar ne Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati dhe krevati të mbuluar me pëlhurë dhe detaje në dru të lyer me terrakote, dy komodina me 2 sirtarë secila dhe një mbathje të lartë në sirtarë prej druri të lyer me terrakote dhe titan mat me bazë metalike të djegur . Një ide mobiluese që vjen nga një studim i kujdesshëm i përmasave dhe madhësive për të krijuar një zgjidhje të nënvizuar nga kontraste të forta midis formave dhe materialeve. Shtrati karakterizohet nga detajet prej druri që pasurojnë figurën duke e bërë atë origjinale dhe veçanërisht moderne dhe nga dy jastekë të mëdhenj dhe të butë të mbushur që formojnë ballinën e rehatshme . Grupi i aksesorëve mobilues që rrethojnë shtratin, protagonisti i vërtetë i dhomës, ndihmojnë në krijimin e një atmosfere të mrekullueshme mbështjellëse dhe të balancuar për të siguruar pushim optimal dhe një mjedis natë të rafinuar dhe me klas.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 186 x W 243 x H 96 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45 x D 42.2 x H 58.8 cm;
  • Komodë 1x e gjatë - L 81,9 x W 42,2 x H 132,4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro