Made in Italy

Dhoma gjumi me 4 Elemente Stil Modern Prodhuar në Itali Cilësi e Lartë - Minorco

  • Made in Italy
  • Kod: MINORCO
Lekë 339,761 Lekë 424,701 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar me 4 elemente moderne të prodhuara në Itali, luksoze.

Mobilje të plota për dhomë gjumi me 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë druri dhe krevat krevati të mbuluar plotësisht me pëlhurë dhe këmbë metalike të djegura , dy komodina me 2 sirtarë secila dhe një komo me 3 sirtarë me dru të lyer me terrakote dhe terra mat me hapje përmes një zakon praktik të pozicionuar në pjesën e përparme të sirtarit. Veçantia përfaqësohet nga forma e pazakontë e kokës së kokës që mbyllet brenda duke rikrijuar ndjenjën e një strehe siguruese dhe gjithashtu zbukurohet nga modeli i rafinuar i krijuar përmes tegelave në krye. Së bashku me komodinat dhe komodinën, atmosfera e krijuar ka një karakter elegant dhe formal të luajtur nga nuancat e ngjyrave të freskëta të zgjedhura për pëlhurën. Rezultati është një kompozim për mjedisin e natës i aftë për të kompletuar çdo hapësirë me një stil modern në një mënyrë ekskluzive dhe të rafinuar.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 173 x W 233 x H 78 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45 x D 42 x H 38.8 cm;
  • 1x komo - W 128 x D 52 x H 75.5 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro