Made in Italy

Dhomë e Plotë me 4 Elemente Dizajni Modern Prodhuar në Itali - Mallorca

  • Made in Italy
  • Kod: MAIORCA
Lekë 378,212 Lekë 420,236 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi në stil modern, mobilje të plota Prodhuar në Itali, mirë.

Dhoma gjumi e kompletuar e përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati dhe krevat krevati në dru të zbardhur me teksturë dhe këmbë metalike të lëmuara , dy komodina me 2 sirtarë secila në të njëjtën ngjyrë me kornizën e krevatit dhe një komodë me 8 sirtarë në përfundim me dy ngjyra, e bardhë dhe dru me teksturë të llakuar me mat. plumbi. Një përbërje për mjedisin e natës që i jep jetë një vendi rigjenerues dhe të rafinuar kushtuar pushimit ku përfundimet e qarta dhe të freskëta sjellin në mendje qetësinë e brendshme. Shtrati, protagonisti i dhomës, karakterizohet nga një ekuilibër i përsosur midis ngurtësisë dhe elasticitetit të formave, duke luajtur në kontrastin e diktuar nga forma e veçantë e krevatit që jep personalitet dhe karakter . Grupi plotësues që kompleton mobiljet është i gjithanshëm i nënvizuar nga linjat thelbësore që krijojnë një harmoni perfekte me elementët përreth për një rezultat ekskluziv dhe klas .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 180 x W 221.5 x H 91 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45.8 x D 42.5 x H 47.2 cm;
  • 1x komo - W 142.7 x D 52.5 x H 74.8 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro