Made in Italy

Dhoma gjumi me 7 Elemente Mobilje me Stil Modern Prodhuar në Itali - Polinezi

  • Made in Italy
  • Kod: POLINESIA
lek 790.224,76 lek 987.780,95 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe në stilin modern me 7 elementë Prodhuar në Itali, e çmuar.

Mobiljet e dhomës së gjumit të përbëra nga 7 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati në përfundimin e thëngjillit të teksturuar dhe kokën e mbuluar me pëlhurë, një komodinë me 2 sirtarë në mjegull të përfunduar me dru të llakuar me majë të bardhë mermeri , një tryezë modulare të krevatit (2 elemente modulare) në dru të lyer me mjegull dhe qymyr material. me majë të bardhë mermeri dhe sirtar të punuar përpara, dy njësi sirtarësh të gjatë në mjegull dhe dru të lyer me pendë me kuti xhami, komo me 5 sirtarë (të përbërë nga 4 elemente modulare) në dru me material qymyr druri dhe llak mjegulle mat me 2 sirtarë me pjesën e përparme të punuar dhe pasqyrë muri prej mermeri të bardhë dhe mur me perimetër LED (e kompletuar me furnizim me energji elektrike me lidhje me prizën shtëpiake). Një dizajn që dallohet për linearitetin dhe butësinë e tij ekstreme është tipari i veçantë i krevatit dopio që pushton qendrën e vëmendjes duke u bërë protagonisti i vërtetë i zonës së fjetjes. Grupi i aksesorëve që përfundon estetikën e dhomës është i kombinuar në mënyrë perfekte falë shkathtësisë dhe modularitetit të saj, duke pasuruar mjedisin me personalitet dhe duke lejuar personalizimin total të hapësirave .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 171 x W 215 x H 90 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 1x komodinë me 2 sirtarë - W 45 x D 52 x H 41.9 cm;
  • 1x tryezë modulare e krevatit (e përbërë nga 2 elementë) - W 45 x D 52 x H 21.6 cm / W 90 x D 45 x H 21.6 cm;
  • 1x komo me 5 sirtarë (e përbërë nga 5 elemente modulare) - 3x L 90 x D 45 x H 21.6 cm / 1x L 150 x D 52 x H 21.6 cm / 1x L 60 x P 52 x H 21.6 cm;
  • 1x komodare e lartë 2 sirtarë + kuti xhami (e përbërë nga 2 elemente modulare) - L 45 x D 52 x D 52 x H 41.9 cm / W 45 x D 52 x H 21.6 cm;
  • 1x gjoks i lartë me 4 sirtarë + kuti xhami (e përbërë nga 4 elemente modulare) - 4x L 45 x P 52 x H 21.6 cm;
  • 1x pasqyrë muri - L 60 x W 2,5 x H 180 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë