Made in Italy

Dhoma gjumi me 5 elementë të prodhuar në Itali Mobilje luksoze - Zakynthos

  • Made in Italy
  • Kod: ZANTE
lek 617.257,55 lek 771.571,94 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar me 5 elementë stil modern Prodhuar në Itali, me cilësi të lartë.

Mobiljet e dhomës së gjumit të përbëra nga 5 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë të krevatit prej druri të llakuar, krevat të veshur me lëkurë eko dhe këmbë prej druri të llakuar me kanellë, dy tavolina pranë krevatit (2 sirtarë) dhe dy komodina (5 sirtarë) në të njëjtën ngjyrë si këmbët e shtrati i pasuruar me detaje në përfundimin e tekstilit me teksturë. Nga vëmendja e veçantë ndaj detajeve dhe ekuilibrit të formave dhe materialeve , lind një stil mobilimi për zonën e fjetjes, i karakterizuar nga një minimalizëm i rafinuar dhe i pasur me detaje të tilla si harmonia midis bazës së përbërësve dhe këmbës së shtratit. Kjo e fundit është e veshur me nuanca të reja duke gjetur kompromisin e përsosur mes elegancës dhe freskisë dhe duke i dhënë kështu jetë një zgjidhje ekskluzive mobiluese me një personalitet të fortë modern .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 180 x W 221 x H 90 cm (bazë me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45 x D 42.2 x H 58.8 cm;
  • 2x njësi të sirtarëve të gjatë - L 81,9 x W 42,5 x H 132,4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë