Made in Italy

Dhoma gjumi e kompletuar me 5 elementë të prodhuar në Itali Cilësi e lartë - kuarc

  • Made in Italy
  • Kod: QUARZO
lek 580.155,27 lek 725.194,08 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe me dizajn modern, mobilje e prodhuar në Itali, mirë.

Dhoma gjumi dyshe e kompletuar e përbërë nga 5 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati në dru të lyer me mat në përfundim me pendë me panele krevati të llakuara në përfundim hydrangea dhe të mbuluara me pëlhurë me dy ngjyra, dy komodina, njëra prej të cilave është modulare, një komodë, gjithashtu modulare, dhe një njësi muri katror në dru të llakuar mat. pendë dhe lulebore përfundojnë të përputhen me shtratin. Një ide mobiluese që ofron mundësi të pafundme për të ëndërruar falë një sistemi elementesh modulare që ju lejojnë të përshtatni hapësirën me çdo nevojë dhe t'i jepni forcë krijimtarisë dhe shijes tuaj personale. Rezultati është një mjedis plotësisht i personalizueshëm që siguron një stil modern dhe të gjithanshëm, ideal për ata që duan të pasurojnë zonën e tyre të gjumit në një mënyrë ekskluzive dhe elegante.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 169 x W 209 x H 32 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 1x njësi muri - W 45 x D 35 x H 38.8 cm;
  • 1x tavolinë e vetme për krevat - W 45 x D 49 x H 38 cm;
  • 1x tryezë modulare e krevatit (2 elemente modulare) - W 45 x D 49 x H 18.4 cm / W 90 x D 49 x H 18.4 cm;
  • 1x komodë modulare (4 elemente modulare) - L 90 x P 49 x H 38 cm / L 90 x P 49 x H 38 cm / L 120 x P 49 x H 38 cm / L 135 x P 49 x H 38 cm Me
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë