Made in Italy

Dhoma gjumi dyshe me 5 elemente luksoze të prodhuara në Itali - Emerald

  • Made in Italy
  • Kod: SMERALDO
lek 722.010,32
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e plotë dyshe në një stil modern Made in Italy, e çmuar.

Mobiljet e dhomës së gjumit të përbëra nga 5 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë të mbushur të mbuluar me eko-lëkurë dhe një kokë krevati të bërë nga 6 panele druri me material terrakote të përfunduar gjithashtu të mbuluar me eko-lëkurë, një tavolinë pranë shtratit, dy njësi muri dhe një arkë me 8 sirtarë të llakuar me mat. dru me përfundim titani me detaje. në material terrakote. Një zgjidhje për mobilimin e zonës së fjetjes me një dizajn thelbësor që karakterizohet nga një humor i rafinuar në të cilin rizbuloni kënaqësinë e të jetuarit plotësisht të dhomës tuaj të gjumit në emër të komoditetit , prakticitetit dhe elegancës . Një shtrat, protagonisti i dhomës, me rehati dhe estetikë ekskluzive të plotësuar me elementë të aftë për të mobiluar duke përmbushur funksionin e përmbajtjes për një rezultat të personalizuar që do të tregojë një shije bashkëkohore .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 174 x W 211 x H 32 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 1x njësi muri / komodinë - W 45 x D 25 x H 36.8 cm;
  • 1x njësi muri të gjatë (2 elemente modulare) - W 45 x D 25 x H 36.8 cm / W 90 x D 25 x H 36.8 cm;
  • 1x komodinë - L 45.8 x D 42.5 x H 47.2 cm;
  • 1x komo - W 142.7 x D 52.5 x H 74.8 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë