Made in Italy

5 elemente dhoma gjumi luksoze e kompletuar e prodhuar në Itali - Adige

 • Made in Italy
 • Kod: ADIGE
Lekë 768,537 Lekë 960,671 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar në stilin modern të prodhuar në Itali, me cilësi të lartë.

Mobiljet e dhomës së gjumit të përbëra nga 5 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio prej druri të njomur me qymyr druri me kornizë krevati të veshur me pëlhurë që përputhen me dy jastëkët që mbulojnë kokën e kokës, komodinë me dy sirtarë prej druri të lyer me qymyr druri, sirtarë të gjatë / komodinë në llak argjilore mat, komodarë të gjatë (e përbërë nga 5 elementë modularë) dhe komodina me 6 sirtarë (të përbërë nga 6 elementë modularë) në dru të njomur me qymyr druri dhe mat prej balte të llakuar. Nga analiza e kujdesshme e formave, vëllimeve dhe madhësive të ndryshme, lind një mjedis i freskët dhe i ri , i karakterizuar nga një shtrat i butë dhe i rehatshëm që siguron një pushim cilësor . Estetika e saj është e kombinuar me elementët e tjerë të përbërjes për një harmoni të rafinuar të stileve dhe nuancave të ngjyrave që ndriçojnë mjedisin e natës duke ofruar gjithashtu mundësinë për të personalizuar zgjidhjet e mobilimit falë një sistemi modular që ju lejon të përshtatni hapësirën me secilën kanë nevojë dhe t'i japin lirinë krijimtarisë dhe shijes së tyre personale.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
 • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) : L 170 x W 221 x H 90.5 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
 • 1x komodinë : L 45 x P 49 x H 38 cm;
 • 1x komodë e gjatë / komodinë : W 120 x D 49 x H 18.4 cm;
 • Komodë 1x me 6 sirtarë (e përbërë nga 5 elemente modulare): 2x L 60 x D 49 x H 19.6 cm / 1x L 60 x D 49 x H 38 cm / 1x L 120 x D 49 x H 19.6 cm / 1x L 135 x P 49 x L 19.6 cm;
 • 1x komo me 6 sirtarë (të përbërë nga 6 elemente modulare): 2x L 90 x D 49 x H 19.6 cm / 2x L 120 x D 49 x H 19.6 cm / 1x L 90 x D 49 x H 38 cm / 1x L 120 x P 49 x H 38 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro