Made in Italy

Dhoma gjumi dyshe me 4 elemente Mobilje të prodhuara në Itali - Lucania

  • Made in Italy
  • Kod: LUCANIA
Lekë 312,002 Lekë 390,003 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe në stilin modern Prodhuar në Itali, luksoze.

Dhoma gjumi dyshe e kompletuar e përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me një strukturë prej druri me një përfundim të materialit të oksiduar dhe një ballë me një panel të mbushur të mbuluar eko-lëkurë, 2 komodina me 2 sirtarë secila dhe një komodë me 3 sirtarë në të njëjtin material dhe të përfunduar si korniza e krevatit. Një mobilim i përfunduar i aftë për të kompletuar dhomat e gjumit me një estetikë moderne dhe të rafinuar, ideale për ata që duan të pasurojnë hapësirat e tyre shtëpiake me një prekje të klasës . Harmonia e mrekullueshme midis përfundimeve dhe teksturave të zgjedhura krijon një atmosferë veçanërisht mikpritëse të nënvizuar nga drithi elegant i drurit që mbështjell të gjithë dhomën për një rezultat ekskluziv me një ndikim të fortë vizual duke mbetur në një stil të matur dhe thelbësor .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 175.5 x W 225.2 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 59 x D 41.7 x H 39.2 cm;
  • 1x komo - L 131.5 x W 51.7 x H 76 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro