Made in Italy

Dhoma gjumi me 5 elementë të stilit modern të prodhuar në Itali Cilësi e lartë - e çmuar

  • Made in Italy
  • Kod: PREZIOSA
lek 447.003,05 lek 558.753,80 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar me 5 elementë e bërë në Itali, me cilësi të lartë.

Mobilje me dhomë gjumi dyshe të përbërë nga 5 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me dru lisi të lyer me kornizë krevati të veshur me rimeso dhe këmbë të pjerrët në pjesën konike, 2 tavolina pranë krevatit, një komo me 3 sirtarë dhe një mbathje të gjatë në dru të llakuar me mat me brazdë të brendshme në material lisi përfundoj. Thjeshtësia dhe stili bashkohen për të krijuar një mobilje novatore dhe avangarde, por të matur dhe thelbësore , perfekte për ata që duan të pasurojnë zonën e tyre të gjumit në një mënyrë unike dhe me personalitet. Eleganca e përfundimeve dhe materialeve të zgjedhura kompleton estetikën e kësaj përbërje me një prekje ekskluzive, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse ideale për të shijuar momente të mrekullueshme kushtuar relaksit tuaj.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 170 x W 217.8 x H 90.5 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 45 x D 42 x H 38.8 cm;
  • 1x komo - W 128 x D 52 x H 75.5 cm;
  • Komodë 1x e gjatë - W 45 x D 42 x H 112.4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë