Made in Italy

4 Elemente Dhoma gjumi dyshe e prodhuar në Itali Luksoze - Gama

  • Made in Italy
  • Kod: GAMMA
lek 391.282,40 lek 489.103,01 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe në stilin modern Prodhuar në Itali, e çmuar.

Dhoma gjumi e kompletuar e përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopiopërfundimin e materialit terrakote me këmbë metalike të lyera dhe krevat të mbuluar të mbuluar me eko-lëkurë, 2 tavolina pranë shtratit me 2 sirtarë secila dhe një arkë të lartë prej 6 sirtarësh prej druri që përputhen me kornizën e krevatit. Simetria dhe maturia janë tiparet kryesore të kësaj ideje moderne që sjell në jetë një koncept të mobiljeve romantike të nënvizuara dhe të mbështjella në kokrrat e mrekullueshme të drurit të cilat pasurojnë estetikën e dhomës me personalitet. Elementet që rrethojnë shtratin shoqërojnë dhomën e gjumit me thjeshtësi dhe butësi falë linjave të tyre sinuze që krijojnë një atmosferë të qetë dhe mikpritëse ideale për hapësirat private shtëpiake.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 178 x W 218 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 51 x D 43.6 x H 46 cm;
  • Komodë 1x e gjatë - W 51 x D 43.6 x H 119.6 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë