Made in Italy

Dhoma gjumi e kompletuar me 4 elemente të cilësisë së lartë të prodhuara në Itali - Odema

  • Made in Italy
  • Kod: ODEMA
Lekë 277,299 Lekë 346,624 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi me 4 elementë të prodhuar në Itali, orendi të shkëlqyera.

Mobilje të plota për dhomë gjumi dyshe të përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me strukturë në lustër hiri të njomur me përfundim të oksiduar me kornizë shtrati në material të përshtatshëm dhe këmbë në dru të lyer , 2 tavolina pranë krevatit dhe një komodë me 4 sirtarë në përfundim gri të pëllumbit. Një dizajn i matur dhe elegant i karakterizuar nga linja simetrike dhe forma të thjeshta që ndërthuren për të krijuar një ide të mobiljeve bashkëkohore të rishikuara në një çelës romantik. Forma e veçantë e krevatit të krevatit pasuron estetikën e origjinalitetit dhe stilit, duke e zbukuruar dhomën me një prekje krijuese. Elementet elegante që rrethojnë shtratin, protagonistja e padiskutueshme e dhomës, krijojnë harmoni perfekte falë linjave sinuze që shoqërojnë dhomën e gjumit me thjeshtësi dhe butësi.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 178 x W 221 x H 95 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2 x tavolina pranë shtratit - W 45 x D 42.2 x H 49.8 cm;
  • 1x komo - L 129.5 x W 55.2 x H 77.4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro