Made in Italy

Dhoma gjumi me stil modern me 4 elementë të prodhuar në Itali - Calimero

  • Made in Italy
  • Kod: CALIMERO
Lekë 472,310 Lekë 524,789 -10%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi e kompletuar me 4 elementë e prodhuar në Itali, me cilësi të lartë.

Mobilje me dhomë gjumi dyshe të përbërë nga 4 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati të mbushur dhe kokë të veshur me pëlhurë (të lëvizshme), dy komodina me 2 sirtarë secila dhe një komo me 3 sirtarë prej druri me material qymyr druri me detaje në dru të llakuar me mat me ekru përfundim dhe rafte në laminat finish apollo. Një shtrat i butë dhe mikpritës i karakterizuar nga një prani e rëndësishme dhe imponuese dhe nga përpunimi i veçantë që lëviz butësinë e krevatit, duke pushtuar zonën e fjetjes me personalitetin e tij modern. Elementet që plotësojnë estetikën e dhomës ju lejojnë të krijoni një mjedis komod dhe mbështjellës, duke siguruar pushim cilësor për ata që jetojnë atje.

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 183 x W 220 x H 105 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 2x komodina - W 51 x D 43.6 x H 46 cm;
  • 1x komo - L 133.6 x W 57.4 x H 76.8 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro