Made in Italy

Dhoma gjumi moderne me 5 elementë në një stil modern të prodhuar në Itali - Melodia

  • Made in Italy
  • Kod: MELODIA
lek 300.930,16 lek 376.162,70 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe e kompletuar me 5 elementë stil modern Prodhuar në Itali, luksoze.

Mobilje me dhomë gjumi dyshe të përbërë nga 5 elementë të prodhuar tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kornizë krevati dhe krevat krevati në dru me teksturë gri pëllumbi, një tavolinë me 2 sirtarë, 2 tavolina të vetme pranë krevatit (1 sirtar) dhe një komo me 5 sirtarë të lartë (e përbërë nga 5 elemente modulare) në terrakote, dru me teksturë gri pëllumbi dhe llak terra mat. Mobilje me një ide me sa duket bazuar në thjeshtësinë por që fsheh një studim të kujdesshëm të përmasave dhe vëllimeve . Shtrati karakterizohet nga një strukturë e rafinuar minimaliste që përputhet në mënyrë të përkryer me elementët përreth të cilët, falë një sistemi modular, ju lënë liri të plotë për të përshtatur zonën tuaj të gjumit me nevojat dhe stilet e ndryshme të jetesës për rehati optimale .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
  • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 175 x W 224 x H 95.5 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
  • 1x komodinë e përbërë nga 2 elemente modulare - 2x W 35 x D 52 x H 21.6 cm;
  • 2x tavolina të vetme pranë krevatit (1 sirtar) - 2x W 45 x D 52 x H 21.6 cm;
  • Komodë 1x e përbërë nga 5 elemente modulare - 5x W 90 x D 52 x H 21.6 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë