Made in Italy

3-Vrima Bath Edge Mixer në tunxh prodhuar në Itali - Panela

  • Made in Italy
  • Kod: PANELA26
Lekë 84,327 Lekë 105,408 -20%
Material bronzi
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Mikser me 3 vrima të montuara në kuvertë në bronz Prodhuar në Itali.

Përzierës vaske me 3 vrima në fund kromi pa grykë dhe me çantë dushi.
Projektuar dhe prodhuar ekskluzivisht në Italibronz ; materialet e përdorura janë me cilësi të lartë dhe përputhen me standardet evropiane.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro