Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn ekzekutiv kolltuk zyre me taka të larta të bëra në Itali Amelie

Kod: AMELIE
lek 33.233,74

madein_italy

- +
Material
pëlhurë
Masat
Ltot 64 x L.sits 48 x H.tot 102/112 x H.sits 42/52 x H.armrests 64 cm
Koha e dërgimit
2 javë pune
Viadurini Living
Kolltuk ekzekutiv i zyrës së lartë të bërë në Itali Amelie
Amelie është një kolltuk zyre ekzekutive, me një dizajn modern, i bërë në Itali.

Formuar nga një kornizë mbështetëse e shpinës në najlon PA6 30% të ngarkuar me tekstil me fije qelqi me kornizë për mbushje në PS, me ngjyrë të zezë.
Fiksuar mbrapa me mbështetje lumbare të rregullueshme në lartësi mm.100. Prirje 22 ° mbështetëse.

Mbulesa e ulëseve në ngjyrë të zezë PP. Pjerrësia e sediljes 13 °.
Struktura e brendshme e sediljes në kompensatë të ahut të shtypur dhe të lakuar, trashësi 10/11 mm; me mbushje shkumë poliuretani të prerë në bllok, i papërshkueshëm nga zjarri, densiteti 40 kg / m3 dhe një trashësi 40 mm.

Armatura të rregullueshme në lartësi me funksionimin e butonit shtypës, goditje 70 mm, në najlon PA6, 15% të ngarkuar me fije qelqi, ngjyrë të zezë.
Pajisur me një mekanizëm të sigurimit të sediljes së dyfishtë të çelikut me dy leva, me 4 pozicione mbyllëse, rregullim tensioni pranveror për vendosjen e lëkundjes me anë të një sistemi sigurie të mbështetëses mbështetës dhe mbështetës.

Baza me pesë yje në najlon PA6, 30% e ngarkuar me fije qelqi, ngjyrë të zezë, të certifikuar ANSI-BIFMA. Rrota najloni me diametër 50 mm frenuar.

Materiale:
- CATI TEZE. B
Përbërja: 100% poliester
Pesha 560gr
Rezistenca e gërryerjes UNI EN ISO 12947/2: 80000 cikle
Shpejtësia e dritës UNI EN ISO 105-B02: 6 (shkallë blu)
Rezistencë e fërkimit ndaj UNI EN ISO 105-X12: 4/5 (shkallë gri)

NB: Amelie është në dispozicion në ngjyra dhe inde të tjera. Për të rregulluar karrigen tuaj ekzekutive kërkoni më shumë informacion dhe një kuotë në info@viadurini.co.uk.

Produkte të shikuara së fundmi