Made in Italy

3 Dyshek dopio Bio

 • Made in Italy
 • Kod: trifo13-
Lekë 50,690 Lekë 56,322 -10%
Material 40% pambuk
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune nga marrja e porosisë
Dyshek i përshtatur rritje 20%
Pllaka Bio3 është projektuar sipas karakteristikave "natyrore" njerëzore, në mënyrë që të ofrojë mbështetje të përsosur anatomike.
Shtresat, format, 7 zona të ndryshme, janë krijuar për të siguruar pozicionin natyral të pjesës tjetër, duke lejuar shtyllën kurrizore të ruajë formën e saj ideale.
Trupi në fakt qëndron së pari në pllakën me memorie Viscopur të përpunuar posaçërisht, më pas shkumë të butë të formuar në mënyrë ergonomike dhe në fund në pllakën mbajtëse të shkumës poliuretani me densitet të lartë për të dhënë mbështetjen e duhur.
Falë karakteristikave të tij promovon shpërndarjen optimale të peshës trupore në dyshek, duke minimizuar pikat e presionit dhe duke nxitur qarkullimin e gjakut.
Është gjithashtu i deformueshëm, që është në gjendje të kthehet në formën e tij origjinale në mënyrë graduale dhe konstante, duke siguruar mbështetje optimale në çdo pozicion.
Gjithashtu rreshtimi, i lëvizshëm dhe i larë në makinë, e bën këtë produkt tërësisht higjienik, të përshtatshëm për të gjithë, veçanërisht për ata që kanë nevojë të dezinfektohen shpesh për arsye alergjie.
Pesha e duruar 60 / 110 kg për person
Të gjitha veshjet janë bërë me pëlhurë streçe që ngjitet në mënyrë të përsosur, janë ideale për ata që dëshirojnë të përmirësojnë cilësinë dhe karakteristikat e dyshekut tuaj.
Falë valës drejtkëndore ose të diferencuar, astaret kanë një strukturë të butë dhe të butë, me aftësinë për të shkrepur lehtë formën e avulluar dhe të lehtë pas ngjeshjes.
Në fakt ju mund të lani dhe të thani, pa ndonjë trajtim të veçantë për shkak të elasticitetit të tyre natyral.
Rezultati është një higjienik i përkryer, kundër grimcave dhe i qëndrueshëm në mënyrë që të ruajë karakteristikat në kohë.
Për të arritur një nivel të lartë frymëmarrjeje, veshjet janë të pajisura me një brez 3D i cili lejon një qarkullim më të mirë ajri për të siguruar një mikroklimë të përsosur brenda dyshekut.

Karakteristikat teknike
Lastra 3 shtresa: Shtresa e parë Dendësia e gjelbër shkumë prej 30 8 cm h
Shtresa e dytë e bardhë Dendësia e shkumës 25 h 7 cm
Shtresa e tretë Viscopur portokalli H 5 cm
Lartësia e pllakës 20 cm (pa përfshirë veshjen)
Lartësia e pllakës së veshur 22 cm
7 zona të ndryshme
Ujë i zgjeruar
CFC
Shkumë që merr frymë, kundër grimcave, ergonomike, dekubitus
Nëse zgjoheni të lodhur dhe të pafreskuar pothuajse gjithmonë fajin e ka dysheku!
Gjumi i mirë nuk është një luks, por një domosdoshmëri për mirëqenien tonë. Zgjedhja e dyshekut të duhur mund të bëjë vërtet një ndryshim.

PSE BLERJE:
 • Produkt me cilësi të lartë
 • çmim i ulët nga fabrika direkt në shtëpinë tuaj
 • Astar pambuku natyral i lëvizshëm që lahet në makinë
 • nëpër vrima për impiantet e riciklimit të ajrit
 • strukturë me 7 zona të ndryshme mbajtëse
 • dërgesë falas
 • në shtëpi për 4 ditë
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro