Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Zjarri i vogël i etanolit të zi me etanol të zi të bërë në Itali

Kod: BRONTE
lek 101.168,04

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
5/7 ditë pune nga porosia e vendosur
Viadurini Fire Design
Djegësi Bronte duhet të vendoset brenda një fireplace të hapur.
Madhësia 50,6x 26,5 xh 10 cm
Kapaciteti 2lt
Autonomia 3h45min
Pesha 11,5 Kg
Ngjyra e zeze
Vatrat e zjarrit bio etanol të Viadurini Collezione Fuoco janë bërë në Itali nga profesionistë të aftë.
Kreativiteti dhe hulumtimi karakterizojnë punën e tyre. Zjarrit bio të etanolit janë një mënyrë elegante dhe praktike për të dekoruar shtëpinë tuaj pa ndotur.
Zjarrit Bio-vatrat e nënshkruar Viadurini Collezione Fuoco sigurojnë një instalim dhe përdorim të lehtë; duke mos prodhuar hirit ose mbetje të tjera, ato nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe mund të pozicionohen kudo në çdo dhomë të shtëpisë tuaj sepse nuk kërkojnë as oxhak, as sistem energjie. Prodhuar sipas standardeve evropiane të referencës. Përdorimi i një karburanti të rinovueshëm nuk do të ndikojë në ekuilibrin ekologjik.
Arsyet e mira për të blerë
  • produkti i projektimit
  • mirëmbajtje e lehtë
  • i qëndrueshëm
  • e bërë në Taly

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi