Made in Italy

Çadra e Kopshtit 300x300 cm në Alumin të Bardhë ose Antracit - Lapillo

  • Made in Italy
  • Kod: LAPILLO
lek 360.666,62 lek 450.833,28 -20%
çmimi i mëparshëm: lek 450.833,28
Material alumini
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 300
Lartësia (cm) e hapur: 290, e mbyllur: 340

Ombrellë kopshti prej alumini me dizenjo me shtyllë anësore me 8 brinjë, cilësore e prodhuar në Itali.

Dizajni i veçantë i kësaj ombrellë kopshti lejon që krahu të ngjitet nga poshtë dhe jo nga lart në kanavacën akrilike ecru, duke i dhënë forcë dhe rezistencë më të madhe ombrellës.
E bërë prej alumini me një shtyllë anësore në dy finitura dhe 8 brinjë, karakterizohet nga tërheqja, e pjerrët dhe e kthyeshme , e aftë të rrotullohet në vetvete 360°.
Lehtësia e përdorimit e bën atë ideal për çdo kontekst: mbyllet vertikalisht duke kryer një veprim të vetëm, duke përdorur një çikrik specifik.
Projektuar si një mjet pune për restorante, bare, hotele dhe katering; e projektuar edhe si një ombrellë e veçantë mobilimi për ambiente luksoze dhe moderne.
Përfshihet baza e çakëllit 121 x 52 cm.

Përfundimet e disponueshme për strukturën:
  • të bardhë
  • antracit
Dimensionet:
  • shtyllë fikse e ankoruar në bazë: 110x90 mm - lartësia 1825 mm
  • krah i tërheqshëm: 110x60 mm - gjatësia 1570 mm.
NB: çakëlli nuk është i përfshirë. Rekomandohet një peshë prej 240 kg.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë