Mobilje Kopshti Italian - Dizajn Modern dhe Klasik me Cilësi të Lartë

Viadurini in the Garden: zgjedhja më e mirë e mobiljeve të kopshtit për shtëpinë. Stil origjinal dhe dizajn modern për divanet, kolltuqet, tavolinat dhe karriget e kopshtit.
Më e mira e dizajnit italian dhe ndërkombëtar.
1064 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 45.847,16 lek 57.308,95  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 45.847,16 lek 57.308,95  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 23.467,76 lek 29.334,70  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 22.719,51 lek 28.399,39  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 44.146,60 lek 55.183,25  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 76.525,30 lek 95.656,62  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 244.200,75 lek 305.250,94  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 66.866,11 lek 83.582,64  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 67.546,33 lek 84.432,92  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 1.105.637,58 lek 1.382.046,98  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 61.492,33 lek 76.865,42  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 31.086,29 lek 38.857,85  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 243.996,67 lek 304.995,84  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 379.565,50 lek 474.456,88  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 264.539,47 lek 330.674,34  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 323.923,11 lek 404.903,88  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 42.105,92 lek 52.632,40  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 32.582,78 lek 40.728,47  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 109.448,19 lek 136.810,24  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 95.979,74 lek 119.974,67  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 94.279,18 lek 117.848,97  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 154.275,01 lek 192.843,76  - 20%
Faqe 1 të 45

Mobilje kopshti italiane të bëra nga materiale të cilësisë së lartë për Viadurini në koleksionin Garden.

Të kujdesesh për mobiljet e kopshtit është po aq e rëndësishme sa të kujdesesh për shtëpinë.
Kjo është arsyeja pse Viadurini ka mbledhur në koleksionin Viadurini in the Garden një gamë të gjerë të aksesorëve të mobilimit në natyrë, për të përmirësuar dhe personalizuar kopshtin tuaj.

Tabelat e bëra prej druri të ëmbël të dushkut të çmuar në formë të rrumbullakët ose drejtkëndëshe për të organizuar darka me miqtë në kopshtin tuaj. Karriget dhe kolltuqet në rrëshirë ose alumin për të furnizuar hapësirën e jashtme të shtëpisë tuaj me stile, sallone druri tik mund të palosen larg për ata që e duan rrezet e diellit në komoditetin e tarracës apo kopshtit të tyre. Më në fund 2 ose 3 sofa me ulëse dhe divan qoshe për të krijuar një sallë pritjeje komode edhe jashtë.

Zbuloni mobiljet më të mira në natyrë në këtë koleksion dhe nëse ende dëshironi të befasoheni, gjithashtu shikoni seksionin e faqes së dedikuar për orendi të ndritshme, do të gjeni ide novatore dhe argëtuese për t'i dhënë një dritë të re kopshtit tuaj!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë