Made in Italy

Çadër krahu 350x350 cm në Alumin të Bardhë ose Antracit - Lapillo

  • Made in Italy
  • Kod: LAPILLO1
Lekë 451,229 Lekë 501,365 -10%
Material alumini
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 350
Thellësia (cm) 350
Lartësia (cm) e hapur: 290, e mbyllur: 340

Parasol me shtyllë anësore në alumin për dizajnin e kopshtit me 8 pllaka, send i çmuar i prodhuar në Itali

Dizajni i veçantë i kësaj ombrellë kopshti lejon që krahu të ngjitet nga poshtë në vend të sipër në kanavacën akrilike ekru, duke i dhënë forcë dhe rezistencë më të madhe ombrellës.
Bërë prej alumini me shtyllë anësore në dy përfundime dhe 8 pllaka, karakterizohet nga tërheqja, anim dhe kthyeshëm , i aftë të rrotullohet në vetvete në 360 °.
Lehtësia e përdorimit e bën atë ideal për çdo kontekst: mbyllet vertikalisht duke kryer një veprim të vetëm, duke përdorur një çikrik specifik.
Përfshihet baza e peshës 121 x 52 cm.

Përfundimet e disponueshme për strukturën:
  • E bardhe
  • antracit
NB: çakëlli nuk është përfshirë. Rekomandohet një peshë prej 240 kg.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro