Made in Italy

Çadër kopshti 300x200 cm në alumin të bardhë ose antracit - Lapillo

  • Made in Italy
  • Kod: LAPILLO3
lek 437.947,86
Material alumini
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 200
Lartësia (cm) e hapur: 290, e mbyllur: 340

Çadër prej alumini për kopshtin me 8 pllaka, artikull i imët prodhuar në Itali.

Dizajni i veçantë i kësaj ombrellë kopshti lejon që krahu të ngjitet nga poshtë në vend të sipër në kanavacën akrilike ekru, duke i dhënë forcë dhe rezistencë më të madhe ombrellës.
Bërë prej alumini me shtyllë anësore në dy përfundime dhe 8 pllaka, karakterizohet nga tërheqja, anim dhe kthyeshëm , i aftë të rrotullohet në vetvete në 360 °.
Lehtësia e përdorimit e bën atë ideal për çdo kontekst: mbyllet vertikalisht duke kryer një veprim të vetëm, duke përdorur një çikrik specifik.
Përfshihet baza e peshës 101 x 85 cm.

Përfundimet e disponueshme për strukturën:
  • E bardhe
  • antracit
NB: çakëlli nuk është përfshirë. Ne rekomandojmë një peshë prej 130 kg.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë