Barbecue me djegie të drurit për përdorim të jashtëm me vitore dhe punë të projektimit shumë të pajisura: brazier, ndarje për djegie druri, sirtar hiri dhe marrje ajri.
Giorgione është një
brazier me djegie druri, i bërë në Itali për të gjithë ata që duan të
gatuajnë rreth zjarrit pa hequr dorë nga kënaqësia e bindjes dhe ngrohtësia e një vakt të mirë të nxehtë të përgatitur.
E krijuar posaçërisht për të siguruar një përvojë rehatie, falë pjatës së gjerë të gatimit që mund të mbajë deri në
16 persona.
Ne garantojmë
kohën e zvogëluar të gatimit dhe përgatitjes dhe një rezultat që nuk ka asgjë më të vogël falë gatimit indirekt që ruan vetitë e ushqimeve të paprekura.
Giorgione
përfaqëson cilësi të lartë italiane nga çdo këndvështrim: material, praktik, rezistencë, opsione dhe shkathtësi.
Kjo BBQ karakterizohet nga një dizajn minimal dhe nga plani i tij plotësisht i punës italian.
Shënim i meritës për
ndarjen e paçmuar dhe të
gjerë të ndërtuar në djegie të drurit, do t'ju garantojë që gjithmonë ta mbani zjarrin bukur gjallë, pa lëvizur nga vendi i punës.
Ka 2 zona të ndryshme të temperaturës: zona qendrore në temperaturë të lartë rreth vrimës së ushqimit të drurit, ku
arrin rreth 300 ° C , dhe perimetrin e jashtëm me një temperaturë më të ulët. Lehtësia e të paturit 2 zona në temperatura të ndryshme lejon një menaxhim më të mirë të gatimit në lidhje me furnizimin me zjarr.
PERDORIMI DHE VETE TEKNIKE:
Giorgione ka një
vitore çeliku të trashë 10 mm ; gjatë gatimit nxehet duke e mbajtur nxehtësinë dhe duke i dhënë ushqim.
Një nga veçoritë e tij shumë të rëndësishme është sipërfaqja e mbinxehur e cila tenton të përkulet drejt qendrës së brazierit, duke e bërë pjatën pak të pjerrët dhe për këtë arsye të aftë të bëjë që
yndyrat dhe lëngjet e gatimit të rrjedhin nga brenda drejt brenda, në mënyrë që të mirëmbahet
pllaka e pastruar si sa më shumë të jetë e mundur dhe të shmangni formimin e kore të djegura që mund të kontaminojnë shijen e ushqimit dhe janë të vështira për t'u hequr.
Ka një
sistem të hapjes së ventilimit në bazën e brazierit të rregullueshëm me një levë praktike, e cila ju lejon të rregulloni zonën e hyrjes dhe të keni një
menaxhim më të mirë të
zjarrit. Nëse e shtypni levën, tifozja hapet plotësisht dhe ajri që rrjedh nga fundi i brazierit maksimalizohet: duhet të mbahet i hapur në fazën e parë të ushqyerjes me flakë (rreth 30/40 minuta), për të prodhuar një shtrat të mirë të hajvanëve dhe sjellin temperaturën e vitheve. Pastaj mund të mbyllni ose zvogëloni hapjen e tifozit duke tërhequr levën jashtë. Në këtë pikë, në fakt, hajvanët do të kenë nevojë për më pak ventilim dhe do të zgjasin më shumë, duke stabilizuar temperaturën e gatimit.
Sistemi i hapjes gjithashtu ofron avantazhin e aftësisë për të
shkarkuar hirin lehtësisht nga poshtë.
Në fakt, ekziston një
sirtar çeliku për mbledhjen e hirit, me nxjerrje të lehtë, në të cilën hiri do të bjerë pasi të keni shtypur levën e rregullimit të tifozit dhe të hapni të gjitha vrimat e ventilimit.
Nëse mendoni se e gjithë kjo nuk është e mjaftueshme nuk ka mbaruar këtu, Ferran do të dorëzohet në shtëpinë tuaj tashmë të
mbledhur dhe të gatshëm për përdorim.
Shënim: Rekomandohet të blini
mbulesën e pllakës ABS vetëm për të shmangur përkeqësimin e shkaktuar nga agjentët atmosferikë.
KUJDES: Mirëmbajtja e duhur është thelbësore për të mbajtur pronat dhe funksionalitetin e produktit me kohë. Ju lutemi lexoni manualin e bashkangjitur PDF.
TIPARET TEKNIKE DHE AKSESORITET E PRFSHIRT:
- Giorgione është një pjatë Barbecue me një diametër 90 cm. Prodhimi, zhvillimi dhe dizajni italian.
- Baza me mbështetje të ndarjes së drurit.
- Shtresë e jashtme për izolimin e brazierit të brendshëm.
- Brezi i brendshëm në çelik Corten.
- Pjatë gatimi e përgatitur për COMBI.
- Enë e heqshme e hirit nën brazier.
- Këmbët e rregullueshme të çelikut.
- Futja e ajrit nën brazier.
- Hob buzë e përgatitur për top shtesë.
- Punëtore prej guri prej porcelani me mbajtësin e drurit të integruar.
- Rregullimi i fluksit të ajrit në bazën e brazierit.
- Montimi i plotë.
Zgjedhja e pikturës midis:
A) Ngjyra mikse e zezë.
B) çeliku COR-TEN.
C) steeleliku COR-TEN
me bllokues stabilizues ndryshk "dorëzimi +15 ditë".
AKSESORIEST OPTIONALE DHE SHTESA:
Sikur të mos mjaftonte kjo, kjo BBQ ofron
një gamë të gjerë opsionesh dhe aksesorë për ta përdorur përdorimin e saj dhe përvojën e gatimit me të edhe më praktike dhe profesionale.
Mbulesa sipërfaqësore e gatimit 1 °
ABS: aksesor i rëndësishëm për ta mbajtur kunjun gjithmonë të paprekur dhe të mbrojtur nga agjentët e jashtëm.
Sipërfaqja mbështetëse e bordit të gatimit 2 °
: I heqshëm dhe i bërë prej çeliku inox për ta bërë banjën tuaj më të rehatshme dhe të rregullt.
Sistemi aksesor COMBI 3 °: një mbështetje e vetme e rregullueshme në 3 lartësi rrethore me 3 këmbë. Ky sistem është në gjendje të mbështesë pajisje të ndryshme, secila specifike sipas llojit të gatimit që duhet të kryhet bazuar në distancën që duhet të mbahet nga flaka: WOK, skuqje dhe skuqje.
4 °
Mbështetje gatimi: kjo mbështetje është një aksesor thelbësor nëse ju do të përdorni
enë ose skarë braziliane përveç përdorimit normal.
5 °
Mbulesë e plotë: fletë e papërshkueshme nga uji në tokë.
Fletë PRODUKTI TEKNIK:
| Fields |
vlerat |
| lartësi |
95 cm |
| gjerësi |
90 cm |
| Thellesi |
90 cm |
| Gjerësia maksimale |
Deri në 1 metër |
| Vuaj kryesore e gatimit |
Ø 90 cm |
| Karburant |
dru |
| Numri i të ftuarve |
deri në 16 persona |
| Kohët e pastrimit |
15-20 minuta |
REKOMANDUAR: Lexoni artikullin "15-20 minuta për të pastruar kunj dhe Barbecue tuaj".