Made in Italy

Barbecue me djegie druri me pjatë gatimi dhe ndarje mbajtëse druri - Ferran

 • Made in Italy
 • Kod: FERRAN
Lekë 202,157 Lekë 252,696 -20%
Material top prej guri prej guri porcelani, këmbë çeliku inox, strukturë çeliku korten
Masat diametri 90 cm x H 95 cm
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune

Barbecue me djegie në natyrë të dizajnit shumë-të pajisur: ndarje druri, pjatë gatimi, ndarje hirit dhe ndenja.

Për të gjithë ata që duan të gatuajnë rreth zjarrit pa hequr dorë nga kënaqësia e bindjes dhe ngrohtësia e një vakt të mirë të nxehtë të gatuar vetëm.
E krijuar posaçërisht për të siguruar një përvojë relaksuese pa sakrifikuar një nga kënaqësitë e gatimit në natyrë, cilësi të lartë në çdo formë.

Kjo e bërë në Itali BBQ dallon për modelin e tij minimalisht italian; menjëherë vëreni ndarjen e saj të madhe të ndërtuar në mbajtjen e drurit që e bën atë një produkt me cilësi të lartë.
Ka 2 zona të ndryshme të temperaturës: zona qendrore në temperaturë të lartë rreth vrimës së ushqimit të drurit, ku arrin rreth 300 ° C, dhe perimetrin e jashtëm me një temperaturë më të ulët. Lehtësia e të paturit 2 zona në temperatura të ndryshme lejon një menaxhim më të mirë të gatimit në lidhje me furnizimin me zjarr.

PERDORIMI DHE VETE TEKNIKE:
Gatimi në pjatë ruan vetitë ushqyese të ushqimit falë gatimit indirekt.
Të gjitha vithet janë prej çeliku të trashë 10 mm; gjatë gatimit ata nxehen duke mbajtur nxehtësinë dhe ia japin ushqimit.
Sipërfaqja e majës është për 16 të ftuar , ideale për ata që duan të jenë të shumtë.

Sipërfaqja e ndezur ka tendencë të përkulet drejt qendrës së brazierit, duke e bërë pllakën pak të pjerrët dhe për këtë arsye është në gjendje të lejojë që lëngjet e yndyrës dhe gatimit të rrjedhin.

Ka një sistem të hapjes së ventilimit në bazën e brazierit të rregullueshëm me një levë praktike, e cila ju lejon të rregulloni zonën e hyrjes dhe të keni një menaxhim më të mirë të zjarrit. Nëse e shtypni levën, tifozja hapet plotësisht dhe ajri që rrjedh nga fundi i brazierit maksimalizohet: duhet të mbahet i hapur në fazën e parë të ushqyerjes me flakë (rreth 30/40 minuta), për të prodhuar një shtrat të mirë të hajvanëve dhe sjellin temperaturën e vitheve. Pastaj mund të mbyllni ose zvogëloni hapjen e tifozit duke tërhequr levën jashtë. Në këtë pikë, në fakt, hajvanët do të kenë nevojë për më pak ventilim dhe do të zgjasin më shumë, duke stabilizuar temperaturën e gatimit.

Sistemi i hapjes gjithashtu ofron avantazhin e aftësisë për të shkarkuar hirin lehtësisht nga poshtë.
Në fakt, ekziston një sirtar çeliku për mbledhjen e hirit, me nxjerrje të lehtë, në të cilën hiri do të bjerë pasi të keni shtypur levën e rregullimit të tifozit dhe të hapni të gjitha vrimat e ventilimit.

Nëse mendoni se e gjithë kjo nuk është e mjaftueshme nuk ka mbaruar këtu, Ferran do të dorëzohet në shtëpinë tuaj tashmë të mbledhur dhe të gatshëm për përdorim.
Shënim: Rekomandohet të blini mbulesën e pllakës ABS vetëm për të shmangur përkeqësimin e shkaktuar nga agjentët atmosferikë.

KUJDES: Mirëmbajtja e duhur është thelbësore për të mbajtur pronat dhe funksionalitetin e produktit me kohë. Ju lutemi lexoni manualin e bashkangjitur PDF.

TIPARET TEKNIKE DHE AKSESORITET E PRFSHIRT:
 • Ferran është një pjatë Barbecue me një diametër 90 cm. Prodhimi, zhvillimi dhe dizajni italian.
 • Baza me mbështetje të ndarjes së drurit.
 • Shtresë e jashtme për izolimin e brazierit të brendshëm.
 • Brezi i brendshëm në çelik Corten.
 • Pjatë gatimi e përgatitur për COMBI.
 • Enë e heqshme e hirit nën brazier.
 • Këmbët e rregullueshme të çelikut.
 • Futja e ajrit nën brazier.
 • Hob buzë e përgatitur për top shtesë.
 • Punëtore prej guri prej porcelani me mbajtësin e drurit të integruar.
 • Rregullimi i fluksit të ajrit në bazën e brazierit.
 • Montimi i plotë.
Zgjedhja e pikturës midis:
A) Ngjyra mikse e zezë.
B) çeliku COR-TEN.
C) steeleliku COR-TEN me bllokues stabilizues ndryshk "dorëzimi +15 ditë".

AKSESORIEST OPTIONALE DHE SHTESA:
Sikur të mos mjaftonte kjo, kjo BBQ ofron një gamë të gjerë opsionesh dhe aksesorë për ta përdorur përdorimin e saj dhe përvojën e gatimit me të edhe më praktike dhe profesionale.
Mbulesa sipërfaqësore e gatimit 1 ° ABS: aksesor i rëndësishëm për ta mbajtur kunjun gjithmonë të paprekur dhe të mbrojtur nga agjentët e jashtëm.
Sipërfaqja mbështetëse e bordit të gatimit 2 ° : I heqshëm dhe i bërë prej çeliku inox për ta bërë banjën tuaj më të rehatshme dhe të rregullt.
Sistemi aksesor COMBI 3 °: një mbështetje e vetme e rregullueshme në 3 lartësi rrethore me 3 këmbë. Ky sistem është në gjendje të mbështesë pajisje të ndryshme, secila specifike sipas llojit të gatimit që duhet të kryhet bazuar në distancën që duhet të mbahet nga flaka: WOK, skuqje dhe skuqje.
4 ° Mbështetje gatimi: kjo mbështetje është një aksesor thelbësor nëse ju do të përdorni enë ose skarë braziliane përveç përdorimit normal.
5 ° Mbulesë e plotë: fletë e papërshkueshme nga uji në tokë.

Fletë PRODUKTI TEKNIK:
Fields vlerat
lartësi 95 cm
gjerësi 90 cm
Thellesi 90 cm
Gjerësia maksimale Deri në 1 metër
Vuaj kryesore e gatimit Ø 90 cm
Karburant dru
Numri i të ftuarve deri në 16 persona
Kohët e pastrimit 15-20 minuta

REKOMANDONI: Lexoni artikullin "15-20 minuta për të pastruar vithe dhe Barbecue tuaj".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro