Made in Italy

21 Drita llambadar qelqi venecian i punuar me dorë në Itali - Jason

  • Made in Italy
  • Kod: JASON
lek 740.665,24 lek 925.831,56 -20%
Material Xhami dhe metali
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 150
Lartësia (cm) 120

Llambadar 21 dritash në xhami venecian dhe metal i punuar me dorë Prodhuar në Itali.

Llambadar 21 dritash i punuar me dorë në Itali në xhami venecian me detaje metalike të kromuar . Një estetikë tërheqëse që përshtatet me çdo lloj mjedisi në të cilin përshtatet me bollëk falë formave dhe funksionalitetit të dizajnit të tij. Krahët e lakuar të mrekullueshëm dhe elegantë zgjerohen nga jashtë për të sjellë dritë në drejtime të ndryshme dhe për të ndriçuar dhomën përmes një efekti skenografik origjinal që kujton shpërthimin e fishekzjarreve për një rezultat kreativ , të rafinuar dhe të fortë me ndikim vizual .

Çdo element që përbën këto solucione të mrekullueshme të arredimit është bërë individualisht dhe vjen nga duart e mjeshtrit ekspertë të sektorit , të cilët falë një njohjeje të thellë të traditës venecianepërpunimin e qelqit , sjellin në jetë vepra të vërteta arti të pajisura me shpirt dhe një personalitet që u lejon atyre që i shpikin, atyre që i bëjnë dhe atyre që i përdorin të krijojnë një ngjashmëri personale dhe aftësie, duke u ndjerë kështu empatikë me ta. I gjithë procesi i prodhimit zhvillohet në Venecia , zemra rrahëse e traditës së prodhimit të qelqit, duke i kushtuar vëmendje të veçantë detajeve dhe duke respektuar teknikat e lashta me dëshirën që modernen të projektohet drejt së ardhmes. Në këtë mënyrë , lindin ide autentike dhe efikase të ndriçimit që ripropozojnë dizajne klasike të rishikuara në një çelës bashkëkohor për një rezultat ekskluziv dhe avangard .

Llamba (nuk përfshihen) : 21 x MAX 25W G9

Përfundimet në dispozicion:
  • metal i lëmuar i kromit dhe xhami i bardhë kristal i qumështit;
  • metal i lëmuar me krom dhe xham xhins.
NB : llambadari është i disponueshëm në një gamë të gjerë kombinimesh të ndryshme ngjyrash dhe duke qenë i punuar me dorë, ai është plotësisht i personalizueshëm në formë dhe madhësi.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë