Made in Italy

3 Dritat Llambë Muri në Gorilla Ceramic Grey ose White Design - Rillago

 • Made in Italy
 • Kod: RILLAGO
Lekë 67,913 Lekë 84,891 -20%
Material qeramike
Koha e dërgimit 3/4 javë pune
Lloji i sulmit E27
Gjatësia (cm) 41.5
Thellësia (cm) 41.5
Lartësia (cm) 24
10W

Llambë muri në qeramikë të bardhë ose gri në formën e një gorilje, produkt i punuar me dorë i prodhuar në Itali.

Kjo dritë mur origjinale dhe e veçantë nuk ka lindur për të nxitur, por përkundrazi dëshiron të jetë një formë proteste me ekspresivitetin e saj dhe me përfaqësimin e zemërimit me të cilin gorilja qeramike gris një nga shpikjet më të mëdha të njeriut, për të simbolizuar atë që është në në gjendje të bëjë ndaj natyrës dhe njerëzve të tjerë.

Shtë një plotësim i denoncimit artistik që dëshiron të nxjerrë në pah vërtetësinë dhe mijëra nuancat që karakterizojnë personalitetin e secilit prej tyre, përmes përfaqësimit të elementeve të ndriçuar me një dizajn unik dhe inovativ.

Bërë nga qeramika si një material që përfaqëson origjinën, lakueshmërinë, krijimin dhe që çon drejtpërdrejt në origjinën e kulturës sonë.
Një dizajn krejtësisht italian , i cili, përmes eksperimentimeve jokonvencionale dhe kërkimeve të vazhdueshme midis traditës dhe modernitetit , është në gjendje të mahnisë, guxojë dhe të entuziazmojë, duke ju lejuar të shprehni emocionet tuaja përmes një përdorimi dekorativ origjinal dhe personal të dritës. Koleksioni dëshiron të jetë një ftesë për të qenë vetvetja pa frikë dhe frikë, duke çliruar identitetin tënd të vërtetë dhe stereotipet sfiduese.
Kushtuar për të gjithë ata që e duan lirinë shprehëse dhe që shprehin stilin e tyre me liri dhe energji, duke zgjedhur të ndjekin zemrën dhe të jetojnë në ndjeshmëri, të lirë nga çdo e zakonshme dhe model. Në dispozicion në dy përfundime:
 • gri e shurdhër
 • Matt White
Karakteristikat teknike:
 • Kabëll elektrik në kanavacë të zezë.
 • Llamba nuk përfshihen (përdorni vetëm llamba plastike)
 • Lloji i sulmit: 3 x E27 max 10W LED
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro