Made in Italy

5 Lights Country Chandelier në Qeramikë Artizanale e Dekoruar me Dore - Romë

  • Made in Italy
  • Kod: C403-544.DEC.FFB
lek 65.083,77
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Prizë dhe lloji i rrymës 5 x maksimumi 42 W - E14
Lartësia (cm) 34
diametër (cm) 64

Llambadar prej metali i punuar me dorë dhe qeramike i lyer me dorë, i prodhuar në Itali nga Ferroluce.

Ky llambadar me 5 drita është tërësisht i punuar me dorëmetal dhe qeramikë me dekorim të lyer me dorë , për të nxjerrë në pah aftësitë dhe aftësitë manuale të artizanëve.
Dizajni karakterizohet nga stili i vendit dhe detajet romantike tipike të fshatit italian që mobilojnë dhoma të ndryshme me freski.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Dekorimet mund të personalizohen, për më shumë informacion na kontaktoni duke plotësuar formularin përkatës. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë