Made in Italy

ADN-ja e librarisë me qendër të lirë, e krijuar në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: DNA
Lekë 978,269 Lekë 1,222,837 -20%
Koha e dërgimit 6/7 javë pune * Koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse produkti nuk është në dispozicion në depo.
Raft librash dyshemeje me dizajn modern në Sipërfaqe të Ngurta; ADN
Materiali : Sipërfaqja e ngurtë;
Përfundimi : Llak me shkëlqim i disponueshëm në variacione të ndryshme kromatike
Projektuesi : Francesco Bazzica
Përmasat : L. 160 x D. 40 x H. 240 cm
Pesha : 37 kg

Përtej raftit të librave, një skulpturë e frymëzuar nga ADN-ja, një burim jete dhe njohurie. Linjat e buta dhe të përkulura, të kombinuara me një ndikim të fortë skenik, e bëjnë raftin e librave të ADN-së të përshtatshëm si një pjesë ekskluzive e mobiljeve brenda shtëpisë. Format e tij jo të zakonshme e bëjnë gjithashtu ideale për ambiente të dedikuara për bare letrare ose biblioteka kafeje. Struktura e sipërfaqes së ngurtë, e disponueshme në ngjyra të ndryshme: E zezë (RAL9005), e kuqe rubin (RAL3003) ose e bardhë perlë (RAL1013).

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira të veçanta, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË:
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa 1 vetë-shuarëse

- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
e transportueshme
- Rezistente
- I ngurtë: është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti: nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro