Made in Italy

Aksesorë banjoje në balte me enterier të bardhë Prodhuar në Itali - Antonella

 • Made in Italy
 • Kod: ANTONELLA6
Lekë 102,664 Lekë 128,330 -20%
Material Balta e zjarrit
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Aksesorë banjoje tavani prej balte me brendësi të bardhë të emaluar Prodhuar në Itali.

Aksesorë banjosh të pavarur, prej balte zjarrduruese dhe dheu të errët të punuar me dorë në Itali, me xham brenda në një fund të bardhë, një ngjyrë që kujton bardhësinë e borës dhe shkëlqimin e natyrës në formën e saj më të pastër. Çdo element i përbërjes karakterizohet nga detaje të veçanta si p.sh. jastëku neopreni në bazën e aksesorëve për të garantuar mbrojtjen e sipërfaqeve mbështetëse dhe shpërndarësi me pompë në metal të zi mat për të siguruar shpërndarjen optimale të sapunit. Aksesorët e banakut janë elegante dhe magjepsëse, veçanërisht funksionale me reflektime unike që krijojnë atmosfera ekskluzive.

Tabaka dhe tasi i rrumbullakët për enë janë perfekte për t'u përdorur si mbështetje për objekte të ndryshme ndërsa mbajtësja e pambukut mund të përdoret edhe si kuti bizhuterish . Furça e tualetit ka një dorezë metalike të zezë mat dhe kapak të emaluar, ndërsa ena e sapunit në formë të rrumbullakët përbëhet nga dy pjesë, të cilat përfshijnë bazën e baltës së zjarrit dhe një disk të emaluar. Pjesa e brendshme e difuzorit akomodon një shishe 250 ml.

Përbërja përfshin :
 • shpërndarës (diametri 10 x H 21 cm);
 • xhami (diametri 9,5 x H 12cm);
 • enë sapuni (diametri 13 x H 2,5 cm);
 • tas (diametri 12 x H 2,5 cm);
 • mbajtëse furçe tualeti (W 37 x D 14 x L 2 cm);
 • difuzor i dhomës (diametri 12 x H 12,5 cm);
 • mbajtëse pambuku (diametri 8 x H 11,5 cm);
 • tabaka (diametri 18 x H 2,5 cm).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro