Made in Italy

Aksesorë banjoje Përbërja në argjilë zjarrduruese Prodhuar në Itali - Antonella

  • Made in Italy
  • Kod: ANTONELLA1
lek 136.077,22
Material Balta e zjarrit
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Kompozim i mobiljeve të banjës me mobilje natyrale prej tik dhe lavaman balte.

Kompozim i mobiljeve të banjës me dollap banjoje në dysheme, i bërë nga dru tik natyral i ricikluar me një sirtar me kapak në dru sofër të lyer me ngjyrë të verdhë dhe aksesorë tavani të prodhuara në Itali në argjilë zjarrduruese dhe tokë të errët. . Këta aksesorë karakterizohen nga detaje të tilla si jastëku neopreni për të siguruar mbrojtjen e bazave mbështetëse dhe shpërndarësi me shpërndarës për të siguruar shpërndarje optimale të sapunit.

Lavamani i banakut i bërë nga argjilë zjarrduruese dhe tokë të errët , është një produkt tërësisht Made in Italy me forma të buta dhe të përkulura që kombinon funksionalitetin dhe stilin e pagabueshëm. Pasqyra e rrumbullakët e murit , e prodhuar në Itali, ka një vrimë praktike për t'u varur, e përfunduar me një unazë prej tik me ngjyrë të kthyer me dorë dhe duke përfshirë një grep të kromuar . Nga ana tjetër, mbajtësja e peshqirëve prej lëkure natyrale, bëhet protagoniste kur kombinohet me kompletin kompliment të sfungjerëve, i cili përfshin një palë peshqirë me ngjyra të ndryshme.

Është një përbërje që mund të përshtatet me konfigurime të shumta përdorimi dhe është veçanërisht e gjithanshme e lindur si rezultat i bashkimit midis vëmendjes ndaj detajeve dhe kërkimit për një dizajn thelbësor.

Përbërja përfshin:
  • pasqyrë - diametër 60 cm;
  • lavaman - diametri 42 x H 14 cm;
  • kabineti i banjës - W 70 x 50 x H 76 cm;
  • shpërndarës - diametri 10 x H 21 cm;
  • xhami - diametri 9,5 x H 12 cm;
  • difuzor - diametri 10 x H 16,5 cm;
  • mbajtëse për peshqirë lëkure;
  • set sfungjeri.
NB: kullimi dhe mbulesa nuk përfshihen.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë