Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë moderne për banjë të vendosura të bëra me qeramikë Carsoli

Kod: CARSOLI
lek 29.204,17 lek 33.091,41 -12%
- +
Material
qeramike, dru, metal
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Komplet banjo me aksesorë moderne në qeramikë dhe dru
Carsoli është aksesorët e banjës të vendosur me linja të thjeshta dhe të buta me një dizajn modern dhe të rafinuar. Adeshtë bërë me qeramikë të bardhë ose të zezë me detaje natyrale prej druri, e përsosur për t’i dhënë stilit dhe elegancës tuaj banjës.
Seti përbëhet nga:
- 1 bombol me vrimë nxjerrëse 7.5x7x5x17 cm;
- 1 gotë 8x8x11 cm;
- 1 mbajtës sapuni 113x9x2.5 cm;
- 1 furçë tualeti 10x10x38 cm;
- 1 tabaka 27x20x3 cm.

NB: dorezë e furçës metalike dhe pompë matëse e kromuar ABS.

Kërkoni më shumë informacion duke shkruar në klienti@viadurini.it.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi