Alumini i rregullueshëm Led Wall Spotlight me porte USB - Alena

  • Kod: ALENA
Lekë 24,043 Lekë 30,053 -20%
Material Alumini
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 18
Thellësia (cm) 12.7
Lartësia (cm) 8.5

Drita e rregullueshme e murit led për ambientet e brendshme në alumin të bardhë ose të zi.

Llambë muri prej alumini e kompletuar me 2 porte USB me strukturë të rregullueshme në tre pozicione të ndryshme. Një produkt që vjen nga bashkimi i funksionalitetit dhe dizajnit për të krijuar një mobilje të aftë për t'iu përshtatur çdo nevoje dhe çdo situate stilistike moderne.

Struktura e saj minimale dhe ideja pas realizimit të saj e bëjnë atë ideal për t'u pozicionuar në anë të shtratit tuaj, sipër komodinës, duke ofruar kështu një ndriçim të drejtpërdrejtë të përsosur për ata që duan t'i përkushtohen leximit para se të flenë falë inovacionit. LED i rregullueshëm në tre pozicione të ndryshme dhe në të njëjtën kohë siguron një lidhje të përshtatshme për të karikuar pajisjet tuaja elektronike në mënyrë praktike dhe të mirëorganizuar përmes dy portave USB.

LED : 5W 220-240V 50-60Hz 2700K

Burim drite me 30,000 orë autonomi

Përfundimet në dispozicion:
  • E bardhë;
  • e zezë.
NB : LED i përfshirë .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro