Made in Italy

Applique Artisan Garden in Galestro Made in Italy - Toscot Spoleto

  • Made in Italy
  • Kod: SPOLETO2
lek 32.351,83
Material Galestrous, bronzi dhe alumini
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 25.5
Thellësia (cm) 45

Drita e jashtme e murit prej tunxhi dhe merl, e punuar me dorë në Itali.

Dritë muri të jashtëmgalestro me detaje bronzi të lyer natyral , prodhuar në Itali . Linjat dhe format klasike takohen me një dizajn vintage plot personalitet të aftë për të karakterizuar çdo hapësirë të jashtme në një mënyrë ekskluzive. Pika e fortë e tij përfaqësohet nga mjeshtëria 100% artizanale e cila i kushton vëmendje të veçantë detajeve për të ofruar një produkt cilësor, duke rritur cilësinë dhe vlerën e tij. Rezultati është një llambë jashtëzakonisht funksionale me një estetikë elegante , ideale për të krijuar atmosfera unike brenda ambienteve tuaja të jashtme, në të cilat mund të kaloni momente të mrekullueshme dedikuar relaksimit.

Një linjë produktesh të lindura nga rruga e re krijuese e ndërmarrë nga Toscot , një kompani e themeluar në vitin 2001 dhe e karakterizuar nga cilësia e produkteve të saj që kombinojnë përfundime, materiale dhe teknologji të ndryshme për një rezultat dizajni . Toscot ofron modele ndriçimi që kombinojnë traditën toskane të derdhjes me dorë me forma dhe dekorime që variojnë nga klasikja në moderne. Pjesë unike të punuara me dorë duke përdorur materiale me cilësi të lartë dhe duke i kushtuar vëmendje të veçantë shkathtësisë së përdorimit dhe koordinimit . Vëmendja ndaj dekorimeve dhe përfundimeve i jep vlera të veçanta produkteve dhe kërkimi kreativ , i cili është baza e krijimit të tyre, i shndërron objektet në zgjidhje mobilimi gjithmonë aktuale.

Burimi i dritës (nuk përfshihet) : 1 x GU10 max 9w LED

Përfundimet qeramike të disponueshme :
  • smalt i bardhë;
  • likenet e smaltit;
  • smalt gri pëllumb;
  • galestro.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë