Made in Italy

Applique Dizajni në Pambuk Blu me Detaje Kuq e Bardhë Prodhuar në Itali - Sojë

  • Made in Italy
  • Kod: SOYA3
lek 19.792,27 lek 24.740,35 -20%
Material Pambuku
Koha e dërgimit 2 javë pune
Gjatësia (cm) 23
Thellësia (cm) 11.8
Lartësia (cm) 20

Llambë muri me dizajn modern me abazhur pambuku me ngjyrë Prodhuar në Itali.

Bërë tërësisht në Itali, kjo llamba muri është i përbërë nga një Abazhuri blu dhe të lehta pambuku blu përfunduar me Inserts kuqe dhe të bardhë e cila përfaqëson fuqinë e vërtetë të produktit.
Dizajni i tij është i thjeshtë dhe thelbësor, por është pasuruar nga ngjyrat e ndritshme që karakterizojnë stilin e tij. Në fakt, ajo që e karakterizon këtë pjesë të mobiljeve është kombinimi origjinal dhe krijues i ngjyrave të ndryshme që i jep gjallëri si vetë artikullit ashtu edhe të gjithë dhomës në të cilën është vendosur, duke rritur vlerën estetike të mobiljeve përreth.

Dritat e murit përfaqësojnë një kategori produktesh veçanërisht të përshtatshme për ndriçimin e dhomave në shtëpi siç janë korridoret ose hapësirat e vogla ku drita natyrale nuk arrin dhe është e nevojshme të gjendet një zgjidhje sa funksionale aq edhe diskrete. Falë madhësisë së tyre të vogël, ato mund të pozicionohen kudo, duke ndihmuar në krijimin e lojërave të mrekullueshme të dritës dhe hijes dhe në të njëjtën kohë duke i dhënë jetë atmosferave intime dhe relaksuese.
Pikërisht për shkak të përhapjes së tyre të madhe, njerëzit gjithnjë e më shumë po përpiqen të zgjedhin dritën e duhur të murit për nevojat e tyre, duke preferuar zgjidhje praktike por gjithashtu dhe mbi të gjitha me një vlerë të lartë dekorative, pra të aftë për të përfunduar mobilimin e dhomës në mënyrë harmonike.

Llambë / prizë: 230V E14 8W max LED

NB: llamba nuk përfshihet.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë