Made in Italy

Aplikim Muri në Tunxh, Bakër dhe Xham - Kërmill

  • Made in Italy
  • Kod: CHIOCCIOLA5
lek 74.144,52 lek 92.680,64 -20%
Koha e dërgimit 2 javë pune
Material aplikues bronzi, bakri dhe qelqi
Gjatësia (cm) 33
Thellësia (cm) 77
Lartësia (cm) 35

Dritë muri i jashtëm Chiocciola prej bronzi, bakri dhe xhami transparent Prodhuar në Itali

Dritë muri të jashtëm i bërë me kornizë bronzi antike, kokë antike bakri dhe xham transparent Prodhuar tërësisht në Itali.
Në llambat e koleksionit Chiocciola, prej hekuri, bronzi ose bakri antik, theksi vihet tek funksionaliteti. Të frymëzuar nga arti i dobët, ato kanë forma të pastra, të lira nga çdo artificialitet. Koleksioni përbëhet nga llamba varëse, llamba muri, drita tavani dhe llamba kopshti.

Karakteristikat:
  • Drita: 1 x Max 15W LED E27
  • Mbrojtja e mbylljes: IP44
Dimensionet:
  • Baza në mur: Diametri 15cm x Thellësia 4cm
  • Kabllo i lakuar: Gjatesia 55cm
  • Struktura e lehtë: Diametri 33cm x Lartësia 10.5cm
  • Struktura e lehtë + dritë: Lartësia 24.5cm
  • Lartësia e krahut: 35 cm
  • Thellësia totale: 77 cm
NB: xhami i bardhë është në dispozicion sipas kërkesës
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë