Made in Italy

Applique Spotlight Stil Industrial I punuar me dorë në Hekur dhe Qeramikë - Loft

 • Made in Italy
 • Kod: LOFT
Lekë 21,542
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Prizë dhe lloji i rrymës 1 x maksimumi 46 W - E14
Thellësia (cm) 19
Lartësia (cm) 18
diametër (cm) 9

Llamba muri e punuar me dore me dizajn industrial prej qeramike dhe hekuri te prodhuara ne Itali nga Ferroluce.

Kjo llambë muri karakterizohet nga fokusi i drejtuar tërësisht i punuar me dorëmetal dhe qeramikë , për të nxjerrë në pah aftësitë dhe aftësitë manuale të mjeshtrit në një mjeshtëri me vëmendje në detajet më të vogla.
Dizajni me një shije antike në një stil industrial është kështu unik dhe ideal për atmosfera intime me dritë të butë në mjediset më të rafinuara.
Detajet e vjetra në metal të oksiduar dhe ngjyrat e ndryshme vintage për qeramikën me efekt trompe-l'oeil ata i japin secilit produkt një personalitet të ndryshëm.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale që ndërthur mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Përfundimet në dispozicion:
 • e zezë e cilësisë së mirë
 • e bardhë e cilësisë së mirë
 • Pluhur fytyre vintage
 • vintage gri pëllumb
 • e verdhë e cilësisë së mirë
 • portokalli vintage
 • e kuqe e cilësisë së mirë
 • burgundy vintage
 • vintage blu e çelur
 • jeshile e cilësisë së mirë
Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro