Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni vaskë katrore pa pagesë Argentera, e bërë në Itali

Kod: ARGENTERA
lek 656.166,24 lek 826.439,13 -21%

madein_italy

- +
Material
Sipërfaqja e ngurtë-Luksoze
Masat
L120xP120xH64 cm.
Koha e dërgimit
10/20 ditë pune
Viadurini Bathroom
Vaskë projektuesi i pavarur vaskë katror i bërë në Itali Argentera
Argentera është një vaskë me këmbë të lirë ideal për arredim modern. Mobilimi i aksesorëve me linja të pastra dhe dizajn i pastër dhe minimalist që me vëllimin e tij minimalisht tërheqës përshtatet në mënyrë të përkryer në banjën tuaj.

Isshtë krijuar tërësisht nga artizanët italianë dhe dallohet nga standardet e larta të cilësisë së materialit me të cilin prodhohet. Isshtë bërë në Luxolid, rezultat i viteve të kërkimeve dhe eksperimentimeve, i cili përbëhet nga një përbërës sintetik i bazuar në rrëshira poliakrilike dhe mbushës mineralesh. Materiali ekskluziv që është shumë superior ndaj produkteve të pllakave, për shkak të fazave të ndryshme të ngjitjes me kalimin e kohës mund të paraqesë ndryshime ngjyrash ose çarje. Luxolid, nga ana tjetër, është i përzier dhe punuar në myk përmes proceseve polimerike. Pasi injektohet drejtpërdrejt në kallëpe, falë fazave të fundit të trajtimit dhe përfundimit, rezulton në një strukturë uniforme, pa dallime në ngjyra ose kompaktësi, duke garantuar një produkt të përsosmërisë estetike dhe përsosmërisë teknike.

Në rast se vaskë është dëmtuar me gërvishtje të thella ose copëza, pasi Luxolid është një produkt homogjen, është e mundur që ta riktheni atë duke e rikthyer në pamjen e tij origjinale edhe pas shumë vitesh. Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë por këshillohet që të thahet gjithmonë produkti për të parandaluar formimin e shenjave të shkallës, gjë që megjithatë nuk do të ndikonte në material. Pastrimi mund të bëhet me pastrues normal dhe krem jo gërryes.

Argentera është në dispozicion në versionin standard në gjashtëmbëdhjetë ngjyra të ndryshme.

Bëni banjën tuaj unike dhe personalizoni brendësinë tuaj me këtë vaskë autentike me një dizajn të papërmbajtshëm Made in Italy.
Për informacion dhe / ose citime na kontaktoni.
Shënim:. Tezmat nuk përfshihen.

Produkte të shikuara së fundmi