Made in Italy

Balsam për lëng sapuni me xham mermeri prodhuar në Itali - Klik

  • Made in Italy
  • Kod: CLIK
Lekë 46,890 Lekë 52,100 -10%
Material Mermer
Koha e dërgimit 10 ditë pune
Gjatësia (cm) 16.5
Thellësia (cm) 8.5
Lartësia (cm) 11

Bombol me vrimë nxjerrëse sapuni të lëngshëm me xham në mermer të zi modern Prodhuar në Itali.

Dispenserë për sapun të lëngshëm me vrima për furça dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh të bëra me dorëmermer të zi me damar në hije gri në lustër të lëmuar të marrë nga mjeshtrit procese specifike që trajtojnë produktin në detaje dhe sigurojnë edhe më cilësi. Dizajni i tij gjeometrik dhe linjat e thjeshta e bëjnë produktin zgjedhjen ideale për të kompletuar mobilimin e banjove me një shije minimaliste dhe moderne, duke kombinuar aspektin dekorativ me atë funksional.

Madhësia: L 16.5 x P 8.5 x H 11 cmShënim : Meqenëse është një produkt i bërë me dorë, secili artikull duhet të konsiderohet si një copë unike dhe ekskluzive, e ndryshme nga të tjerat. Hijet dhe venat e mermerit janë gjithmonë të ndryshme dhe varen nga blloku i gurit natyror që përdoret. Për këtë, mund të ketë ndryshime nga fotoja e treguar.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro