Banjë banjo me banjë countertop në gurin Onyx - Barolo

  • Kod: BAROLO
Lekë 32,051 Lekë 35,612 -10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 35,612
Material guri oniks
Masat L 25 - 40 x P 25 - 40 x H 13 - 17 cm
Koha e dërgimit 10/14 ditë pune

Copa unike për orenditë e banjës: lavaman countertop në gurin e oniksit.

Barolo është një lavaman origjinal i countertop i punuar me dorë, i bërë me gurë oniksi.

Mjeshtëria e saj e bën atë një pjesë unike të dizajnit dhe jo të riprodhueshme në seri ; për këtë arsye mund të ketë ndryshime për sa i përket ngjyrës dhe formës krahasuar me foton e riprodhuar.

Shënim: Para se të vendosni porosinë tuaj, mund të kërkoni një foto të sendit që aktualisht është i disponueshëm në depo. Na kontaktoni për informacion duke përdorur formularin "Kërkoni Informacion" .

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ata nuk mund të kthehen nga klienti pas blerjes.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro