Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banjë me gurë të larë me shesh katror të projektimit modern - Farartlav1

Kod: FARARTLAV1
lek 257.554,91

madein_italy

- +
Material
Guri
Masat
45 x 40, h.35 cm
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Viadurini Bathroom

Lavaman sheshi countertop, dizajn modern në gur natyror, me kullues të fshehur.

Stone countertop lavaman në fund gri guri. Pa vrimë çezme, pa vrimë mbingarkese dhe pa vrimë kullimi.

Isshtë një mobilje për banjën që rimendon vlerat e së kaluarës në një çelës modern .
Në veçanti, kërkimi i lartë estetik çon në një risi gjithnjë e më krijuese dhe të personalizuar të produkteve.

Kjo ka çuar në një prodhim të aftë për të rikuperuar artin e zejtarisë në një formë bashkëkohore, plotësuesi merr aspekte që e bëjnë atë unik, në një sintezë të përsosur të traditës dhe inovacionit.
Materiali supozohet si një vlerë themelore në një eksplorim të vazhdueshëm të mundësive të reja, për të krijuar një produkt kryesor në gjendje të tregojë historinë e tij, duke promovuar takimin midis aftësive manuale të zejtarisë tradicionale artistike dhe shijes për eksperimentime dhe planifikime tipike të dizajnit bashkëkohor.

Një produkt i frymëzuar nga natyra, eko-i ndjeshëm , i krijuar për një zgjatje estetike dhe funksionale, duke respektuar mjedisin.

Prekja nuk përfshihet në përbërje, që të kërkojë një vlerësim në formën e duhur.

Përmasat: 45 x 40, h.35 cm.

Guri gri : gurët natyrorë janë materialet e para të ndërtimit të përdorura në histori, përveç hijeshisë së ekzistencës për miliona vjet, ato kanë karakteristika të rezistencës, kompaktësisë dhe janë parësore të biokompatibile, të përbëra nga toka.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi