Lavaman banjo natyrale countertop guri onyx, dizajn modern

  • Kod: LAVAPPONYX
lek 42.847,45 lek 53.559,32 -20%
Material Oniks
Masat 45 x 45 x 17 cm * duke qenë pjesë unike, matjet duhet të konsiderohen treguese
Koha e dërgimit 7 dite pune
Peshë 27 kg
Lavaman countertop countertop prej guri oniks punuar me dorë, dizajn modern.

Ngjyra: Oniks

Duke qenë pjesë unike të bëra me dorë, secili artikull ndryshon nga të tjerët si në formë ashtu edhe në ngjyrë.
Fotografitë e artikullit janë thjesht treguese dhe mund të mos korrespondojnë me artikullin e blerë. Për këtë arsye, është e mundur të kërkohet fotografia e pellgut të blerë para dërgesës së tij.

Të gjitha produktet nga ky koleksion janë bërë me dorë nga materiale si mermeri, oniksi, gurë vullkanikë dhe gurë lumi.
Krejt i punuar me dorë, secili pellg është i ndryshëm nga të tjerët për nga forma dhe ngjyra.

PERDORIMI & MIRTMBAJTJA
Për ta pastruar atë, ju lutemi përdorni detergjentë specifikë për gur natyral dhe mermer që nuk përmbajnë substanca gërryese. Detergjenti duhet të aplikohet me një sfungjer të butë dhe delikat, i cili nuk duhet të gërvishtet ose prish sipërfaqen.

Për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e produktit me kalimin e kohës është e nevojshme që në mënyrë periodike të zbatohet trajtimi impregnues (i furnizuar së bashku me artikullin) në brendësi dhe në skajet e lavamanit. Aplikimi i parë duhet të kryhet para përdorimit të parë, menjëherë pas dorëzimit. Trajtimi duhet të përsëritet një herë në 1/2 muaj.
Paketa e trajtimit e ofruar përmban 200 ml produkt dhe është e mjaftueshme për afërsisht një vit.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ato nuk mund të kthehen nga konsumatori pas blerjes.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë