Baseni prej guri i bardhë i projektimit Brent, copë unike

  • Kod: BRENT
Lekë 130,801 Lekë 145,335 -10%
Material gur natyral
Masat 45x45x90 cm
Koha e dërgimit 7 dite pune
Peshë 120 kg
Lavaman konike i bardhë i pavarur i bërë me gur natyror Brent, copë unike

Ngjyra: e
bardhë

Për shkak se ato janë pjesë unike, secili artikull është i ndryshëm nga të tjerët për nuancat e ngjyrave dhe format.
Për këtë arsye, fotografia e treguar duhet të konsiderohet indikative. Processshtë e mundur në procesin e porositjes të kërkoni foton e saktë të artikullit përpara se të dërgohet.
Produktet e kësaj linje janë bërë tërësisht prej guri natyror si mermeri, oniksi, guri vullkanik, guri i lumit.
I punuar me dorë.

Për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e produktit në kohë është e nevojshme të zbatohet periodikisht trajtimi i papërshkueshëm nga uji (furnizuar së bashku me artikullin) në pjesën e brendshme dhe në skajet e lavamanit. Aplikimi i parë duhet të bëhet në kohën e marrjes së lavamanit, para se ta përdorni dhe përsëritni trajtimin një herë në 1/2 muaj.
Paketa e trajtimit e ofruar përmban 200 ml produkt dhe është e mjaftueshme për rreth një vit.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA : Për pastrimin e këtyre lavamaneve është e nevojshme të përdoren detergjentë specifikë për gur natyror dhe mermer, të cilat nuk përmbajnë substanca gërryese. Produkti duhet të aplikohet me një sfungjer të butë dhe delikat, i cili nuk gërvishtet ose prish sipërfaqen.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ato nuk mund të kthehen nga konsumatori pas blerjes.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro