Made in Italy

Muri qeramik vare bidet 55x35 cm, Sheshi Dielli, prodhuar në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: BIDETSUN
Lekë 46,534 Lekë 58,168 -20%
Masat 55 x 35 cm
Koha e dërgimit 20/30 ditë pune
Bidet qeramike dizajn i varur në mur Sun Square 55x35cm, prodhim Italie
Bide qeramike e varur në mur me kllapa fiksimi dhe fiksim të shpejtë të përfshirë.

Qeramika në koleksionin Sun arrin trashësi shumë të holla për të krijuar forma të pastra dhe elegante. Pajisjet sanitare të linjës Sun përfaqësojnë një zgjidhje teknike inovative për të optimizuar pastrimin dhe garantuar higjienë më të madhe dhe lehtësi në përdorim.

PRODHUES ITALIAN
Produktet në këtë koleksion janë bërë nga një markë e rëndësishme italiane në botën e arredimit të banjove. Është një kompani e re me një eksperiencë të rëndësishme në prodhimin e lavamanëvemobiljeve , e cila ndër vite e ka orientuar vëmendjen edhe në prodhimin e sanitareve disenjatore , si dhe një kompani lider në Itali për prodhimin e pajisjeve sanitare . për personat me aftësi të kufizuara . Projektimi dhe prodhimi i pajisjeve sanitare qeramike është misioni i saj, të cilin ajo e ndjek duke inovuar, eksperimentuar dhe propozuar zgjidhje të reja dhe një qasje origjinale në treg. Risi është vlera dhe qëllimi, jo vetëm në dizajnimin e produkteve, por edhe në mënyrën e përballjes me tregun dhe zakonet e tij, shpesh të datuara dhe aq më shpesh të pranuara si të pashmangshme. Kompania dëshiron të riinterpretojë banjën dhe tregun e saj në një mënyrë të re, të ndryshme, duke ofruar lavamanë me tavan me dizajn , lavamanëvarur qeramike , vaskë dhe pajisje sanitare . Një luks që mund të lejojë pikërisht për shkak të një kompanie të re, fleksibël dhe dinamike. Ka hapësira të mëdha për të eksploruar, edhe për hapësirën më intime dhe personale nga të gjitha, banjën.

Ku : kompania prodhon gamën e saj të produkteve qeramike në staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Ajo e qeramikës është një profesion i lashtë, edhe për shkak të disponueshmërisë së lehtë të argjilës së pranishme në vend dhe që e ka bërë Civita Castellana, një tokë e përshkruar nga poetë dhe piktorë të të gjitha kohërave, një nga lagjet më të rëndësishme të prodhimit në Itali.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro