Made in Italy

Bërë në Itali tryezë e bardhë kafeje, dizajn modern, Zeta

  • Made in Italy
  • Kod: ZETA-BIANCO-RAL9003
Lekë 490,174 Lekë 544,637 -10%
Koha e dërgimit 4/5 javë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në depo.
Tavolinë kafeje e bardhë me dizajn modern Zeta e prodhuar në Itali
Materiali : Sipërfaqja e ngurtë;
Mbarimi : Llak me shkëlqim/e bardhë mat
Projektuesi : Luca Degano
Përmasat : L. 60 x D. 50 x H. 45 cm
Pesha : 4 kg

Tavolinë kafeje me sipërfaqe të ngurtë në formë Z, nga e cila rrjedh edhe emri. Zeta është një tavolinë kafeje me një dizajn minimalist. Gjithçka vjen nga një vijë, nga një shenjë që merr formë dhe bëhet një tryezë praktike e përshtatshme për çdo kontekst, nga më i thjeshti dhe më i zakonshmi deri tek më i sofistikuari. Zeta është një aksesor mobilimi me klas, i cili arrin t'i japë elegancë dhe cilësi një objekti të thjeshtë si tavolina e kafes. Me një përfundim të bardhë me shkëlqim / mat (RAL9003).

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira speciale, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË:
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa 1 vetë-shuarëse

- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
e transportueshme
- Rezistente
- I ngurtë: është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti: nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro